Bu İçeriği Paylaş
05 Kasım 2011 Cumartesi

“NEDEN ÖRNEK ALMIYOR!”

Alaplı, Ormanlı, Armutçuk ve diğer belediyelerde çalışan işçiler normal maaşlarını alamadığı bir dönemde işçisine her tür olanakları sunan Ereğli Belediyesini örnek alınarak çalışanlarını memnun edilecekleri gün ne zaman gelecek?


Haber Merkezi:

Zonguldak ve İlçelerinde 32 belediye içinde işçisine ve memuruna gününde maaş ödeyen, özel günlerde (Ramazan ve Kurban Bayramları) ikramiye ödemelerini gününden önce ödeyen tek belediye olan Karadeniz Ereğli Belediyesi bu bayram öncesi de işçi ve memurunu mutlu etti.

 

Türkiye’de İşçisinin memurunun alın terini kesintisiz ödeyen ve yatırımlarını tüm hızıyla devam eden ender belediyeler arasında yer alan Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesi, memur ve işçilere ikramiyeleri ödeniyor.

Öte yandan belediye işçilerinin sosyal hakları olan temizlik maddeleri,(sabun ve havlu) dağıtımları da yapıldığı giyim yardımı paralarının ve yakacak yardımları da maaşlarına eklenerek ödendi.

 

İşçimizin emeği bizin için önemli

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kurban Bayramı öncesi belediyede çalışan 163 işçiye ödenen toplam 84 bin lira değerindeki devlet ikramiyesi ile 146 memura toplu iş sözleşmesinden dolayı ödenen toplam 59 bin lira değerindeki ikramiyeleri banka hesaplarına yatırılarak bugünden itibaren banka hesaplarından çekebileceklerini ifade etti.

 

Başkan Posbıyık, ayrıca belediyede çalışan tüm personele 140 bin TL. değerindeki maaşlarına mahsuben avanslarının da banka hesaplarına yatırıldığını belirterek 4 Kasım Cuma günü banka hesaplarından çekebileceklerini söyledi.

 
Bu içerik 148 defa okundu.
* İçeriğe henüz yorum yapılmamış ilk yorumu siz yapmak istiyorsanız aşağıdaki metin kutusunu doldurun ve gönder'e tıklayın. Yorumlarınızı yazarken sizin hakkınızda hukuki sorumluluk arz ettiğini önemle bilgilerinize arz ederiz.
Yorum Yazın
 
İlgili diğer içerikler

    Hakkımızda   


 
Günün Diger Manşetleri
“Köy Muhtarları İmam İmzasıyla Hizmet alacak!” “Köy Muhtarları İmam İmzasıyla Hizm.. İmam imzasız çimento alamayan muhtarlar istifa etti...
1 yorum var Gündem - 16.05.2012
POSBIYIK; “Özgen’i İstemiyoruz!” POSBIYIK; “Özgen’i İstemiyoruz!”.. EREĞLİ’DE GERGİNLİK HAT SAFHADA!..
0 yorum var Gündem - 16.05.2012
MUHTARLAR DERT KÜPÜ MUHTARLAR DERT KÜPÜ.. ARSLAN; “Çevre ve insan sağlığı tehdit altında”..
0 yorum var Gündem - 16.05.2012
Üye Bilgi